Etter den søte kløe…

Etterpå…

For en fantastiske påske!! Jeg håper alle har fått ladet batteriene, spist godt, og kost seg med venner og familie. Jeg har hatt både fjell og by påske, og det  har vært helt supert. Har jeg spist snop? JA, det har jeg –  og drukket vin. Det er kos for meg, og hører påske og ferie  til.

Hverdager

Der er så mange hverdager i et år,  jeg sier til alle mine klienter, at i ferier koser vi oss. Det er viktig, og det er fortjent.

Travel uke

Jeg har hatt det veldig travelt  etter påske. Ikke vet jeg, om folk har innsett at sommeren er på vei, eller at det ble for mye snop i påsken. Samme det, travelt har det vært og jeg elsker det!!
Det kjekkeste med jobben er å fortelle klintene mine at de er helt normale!! Når de sier de koser seg for mye, det blir ofte raske løsninger til middag. Det spiser ikke så sunt som de egentlig burde, de legger på seg, og har mye dårlig samvittighet. De er rett og slett i godt selskap, mange føler det sånn. Noen har tatt grep, og kommer til meg!

Jeg kan hjelpe

Det er her jeg kan hjelpe. Dette kan jeg, og dette lar seg løse. Å se klienter komme litt små stresset inn til meg, og se de gå ut lettet og glade, det er grunn til å hold på med dette.

Trenger du hjelp, til å gå ned noen kilo, få orden på kostholdet  ditt eller til familien din, ja så hjelper jeg deg med det.

Ta kontakt på r-jun@online.no,  90790769 eller Facebook