Kurs og tilbud

 

KURS OG TILBUD

Enkel time

Få enkle råd /tips til endring i kostholdet på en time. Her får du en enkel innføring i hva som er lurt å droppe, eventuelt bytte ut for å starte et bedre kosthold over lang tid. Fortløpende påmelding.

Pris 490 kr *eks. MVA

 

Personlig kostholdsplan

Klienten får en personlig tilpasset kostplan med 5 timer oppfølging. Det første vi gjør er å kaloriberegne maten som klienten pleier å spise, med en innføring i hva den enkelte maten inneholder. Planen inneholder beregnede frokoster, lunsjer og middager. Deretter setter vi opp en kostplan som inneholder en justert variant av klientens mat, i tillegg til smarte og sunne oppskrifter fra Ragnhild. Fortløpende påmelding.

Pris 3550 kr eks. MVA 5 oppfølginger/ 5000 kr for 10 oppølginger

 

Personlig kostholdsplan for par

Personlig kostplan for partnere bor i lag og har felles måltider. Felles oppfølging.

Klientene får en personlig tilpasset kostplan med 5 timer oppfølging. Det første vi gjør er å kaloriberegne maten som klientene pleier å spise, med en innføring i hva den enkelte maten inneholder. Planen inneholder beregnede frokoster, lunsjer og middager. Deretter setter vi opp en kostplan som inneholder en justert variant av klientens mat, i tillegg til smarte og sunne oppskrifter fra Ragnhild. Fortløpende påmelding.

Pris dersom fells oppfølging 4250 kr eks. MVA, individuell oppfølging 4750 kr eks. MVA ( for begge) 

 

7 dagers plan med oppfølging

Her blir det laget en plan over 7 dager, der alle måltider er beskrevet ned til  minste detalj. Måltidene bestemmes i samarbeid med klienten. 5 oppfølginger

3550 kr eks. MVA

 

To timers kurs for ungdom

Her bruker vi en time til å  gjennomgå kostholdet til ungdommen, og setter opp en plan for hva de bør spise gjennom dagen, og hvor mye plass det er til godsaker, for  enten å passe på vekten som den er, eller eventuelt opp eller ned. Vi går også gjennom hva som er lurt, viktig og spise, for å ha jevn energi gjennom dagen. De får med seg en plan hjem, der en vanlig ukedag og en helgedag er beskrevet. 1 oppfølging.

1890 kr eks. MVA

 

To timers kurs for voksne

Her bruker vi en time til å  gjennomgå kostholdet til ditt og setter opp en plan for hva de bør spise gjennom dagen, og hvor mye plass det er til godsaker, for  enten å passe på vekten som den er, eller eventuelt opp eller ned. Vi går også gjennom hva som er lurt, viktig og spise, for å ha jevn energi gjennom dagen. De får med seg en plan hjem, der en vanlig ukedag og en helgedag er beskrevet. 1 oppfølging.

1990 kr eks. MVA

10 kg på 10 uker

Personlig kostplan med 5 timer oppfølging og 10 timer trening/tur. Her får klienten en personlig tilpasset kostplan, der maten klienten pleier å spise er kaloriberegnet. Planen inneholder kaloriberegnede frokoster, lunsjer og middager. Kostplanen inneholder også smarte, sunne oppskrifter fra Ragnhild. Sammen med Ragnhild går deltakerne tur,  og får i tillegg faglig prat. Her har vi hatt flere gjennomførte kurs med stor entusiasme fra deltakerne. Fortløpende påmelding.

Forbehold om minst 5 påmeldte per kurs. Ta kontakt for informasjon om planlagte kurs.

Pris 4900 kr eks. MVA

Enkel kostplan med kalorioberegning på 1 vanlig dag og 1 helgedag

Her får du en ferdig skrevet generell kostplan med kaloriberegnede frokoster, lunsjer og middager, og kos i helgen tilpasset ditt kaloribehov.
Kurset inneholder 2 oppfølginger. Fortløpende påmelding.

Pris 2500 kr eks. MVA

Personlig kostholdsplan – særskilte behov

Personlig kostplan for klienter med særskilte behov.

Klientene får en personlig tilpasset kostplan med 5 timer oppfølging. Det første vi gjør er å kaloriberegne maten som klientene pleier å spise, med en innføring i hva den enkelte maten inneholder. Planen inneholder beregnede frokoster, lunsjer og middager. Deretter lager vi personlig kostplan etter klientens behov. For eksempel plakater med dagsbehov på kjøleskapsdøren.

Jeg har med stor suksess jobbet med klienter på institusjon i Tysvær, og med klienter fra UNIK.

3900 kr eks. MVA. Fortløpende påmelding.

 

Sunn middag – 2 timers kurs

Ragnhild kommer hjem til deg, eller du til Ragnhild og lærer deg å lage tre sunne, enkle og gode middager. Fisk, kylling og en suppe. Fortløpende påmelding.

Pris 2500 kr eks. MVA inkl. ingredienser

____________

 

Fant du ingen kurs som passer deg? Kontakt Ragnhild for individuelle løsninger og få en skreddersydd pakke tilpasset deg.

r-jun@online.no  eller 907 907 69