Lurer du på noe?

Lurer du på noe?

Det finnes mange muligheter for å bestille time hos meg: gjennom annonser på nett, gjennom mail, og Facebook. Jeg opplever likevel at de fleste ønsker å snakke med meg før de bestiller. Det skjønner jeg godt. De lurer på alt fra: kommer jeg til å være konstant sulten, må jeg spise noe jeg ikke liker? Må jeg spise frokost? Kan jeg spise i kantina på jobb? Kan jeg spise det samme som resten av familien spiser? Kan jeg drikke litt vin på fredager?
Det er mange andre spørsmål også knyttet til dette å endre på vaner – for det er jo det som må til enten en skal ned i vekt, bare spise litt sunnere eller vil få mer struktur på måltidene.

Legge en plan

Jeg brenner veldig for dette, og ønsker at alle som vil gjøre noe for å få et lettere og sunnere liv skal få det. Og jeg vil derfor veldig gjerne snakke med dere som lurer på noe! Det er så fantastisk å følge opp klienter som sier at det å følge en personlig kostplan, laget spesielt til dem, går som en drøm! Faktisk! De hadde aldri trodd det skulle gå så lett osv. Ikke er de sultne heller, og kiloene de går sakte men sikkert nedover.
Jeg skal likevel ikke stikke under en stol at noen synes det er vanskelig, for det er det jo, men det viser seg, at har du lyst, ja så får du det til. Med et profesjonelt opplegg er det mye lettere å gjennomføre enn på egenhånd.

Invitasjon

Jeg tenkte på bakgrunn av dette, så vil jeg i hele resten av november, ta inn så mange som jeg rekker (førstemann til mølla) til en konsultasjon, der jeg forklarer de forskjellige oppleggene/mulighetene jeg kan tilby, og om vi ikke skulle finne noe for deg, ja da betaler du ikke.?
Det kan være lurt å få laget denne kostplanen nå før jul også, så er den klar om du vil vente til over jul. Jeg anbefaler dog ikke å vente. Det er bare å hoppe i det, ta en liten pause i juleuken, og så er du i gang igjen når julen er over og du skal starte et nytt og sunnere liv.

Bestill på r-jun@online.no tlf:907 907 69 eller på https://www.facebook.com/ragnhildjunge/.

Ragnhild