Om Ragnhild

 

Om Ragnhild

Ragnhild R Junge er utdannet med bachelor i ernæringsfysiologi og tilbyr tilbyr tjenester innen kostholdsveiledning og vektproblematikk. Ragnhild driver eget foretak, og holder til på kompetansesenteret på Oasen i Haugesund. Hun tar også oppdrag for GPS på Raglamyr, for Haugesund medisinske senter og for Haugaland medisinske senter.

Ragnhild setter sammen skreddersydd kostholdsplan til sine klienter, etter nøyaktig anamnese av klientenes opprinnelige kosthold. Målet med dette er at klientene skal ha en følelse av å spise som før, og ikke oppleve at de er på diett, selv om kaloriinnholdet er lavere. Dette gjør det lettere å opprettholde den ønskede vekten i etterkant.

Kompetanseområder

I tillegg til å jobbe med generell vektproblematikk er andre viktige kompetanseområder

  • Rådgivning og kostveiledning for diabetespasienter
  • Rådgivning om kosthold til ungdommer
  • Rådgivning om kosthold til klienter med særskilte behov
  • Grupper med høyt kolesterol/blodtrykk
  • Allergier og intoleranser
  • Kosthold på arbeidsplassen
  • Tilpassede foredrag

Kostholdsveiledning

Uavhengig av om målet er bedret prestasjon på trening, endret kroppssammensetning eller bedre helse, har kosthold en svært viktig rolle. Ragnhild tilbyr kostholdsveiledning, og ved behov individuelt tilpassede kostholdsplaner med oppfølging.

Kartlegging

Vi vil først kartlegge dine matvaner, som antall måltider per dag, energiinntak, sammensetning av næringsstoffer, hva du liker/ikke liker å spise og eventuelle allergier og lignende. På bakgrunn av informasjonen vi innhenter, og ditt aktivitetsnivå, vil vi utforme din personlige kostholdsplan. Om dine mål og behov forandrer seg over tid, tilbyr vi videre oppfølging og tilpasning av din kostplan.

Enklere hverdag

Vi har fokus på at du får et opplegg som er enkelt å gjennomføre, tilpasset din hverdag og som dekker kroppens ernæringsbehov. Våre kostholdsplaner inneholder vanlig mat som du får kjøpt på enhver dagligvarehandel. Du trenger ikke gå på helsekost for å handle inn diverse kosttilskudd for å oppnå optimale resultater. Vårt mål er å lære deg gode matvaner, samt gi deg kunnskapen du trenger for å ivareta et godt og sunt kosthold over tid.

Ta kontakt