Nytt kurs.

 

Så utrolig kjekt!

Tenk  at så mange ville være med meg på noe gøy! 10 ukers kurset jeg la ut ble fullt opp på en uke.  Så populært har det vært, at jeg setter opp et nytt i januar.  Så vil du sikre deg plass på dette kurset, som også går over 10 uker, der jeg lover deg ned 10 kg (om du gjør som jeg sier) kan du melde deg på nå. Enda ikke for sent å kjøpe julegave til seg selv. Påmeldig på facbook siden min, mail r-jun@online.no eller 907  907 69

Personlig kostplan og oppfølging

Dette kurset inneholder personlig kostplan tilpasset deg, og 5 oppfølginger. Men ingen felles tur/ trening på kvelden. Her skal alle jobbe for seg selv, med hjelp fra meg på sidelinjen. Det blir tett oppfølging, og jeg lover deg at de 10 ukene går raskt. Da går du våren i møte 10 kg lettere.  Kurset koster 3200 kr.

Kurs oppstart blir uke 3 i januar, og holder på til ut uke 11.  Da er vi kommet til midten på mars, og forhåpentligvis, ser vi konturene av VÅR!!!- Som jeg gleder meg!- faktisk mer enn jeg gleder meg til jul?

Gode tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger fra klienter jeg har hatt dette året, kan dere lese om på bloggen min, men felles for de fleste er at denne måten og gå ned på er behagelig.  Jeg bruker bare vanlig mat, den maten du og familien din pleier å spise. Eneste er at jeg hjelper deg med mengde, regner ut hvor mye du kan spise til hvert måltid, og likevel gå ned 1 kg i uken. Da blir ikke dette noen typisk slanke kur, der du skal avvike fra dine vanlige mat -rutiner over tid, for så å gå tilbake til ditt opprinnelige kosthold, som du jo la på deg av… uten helt å forstå hvorfor. Jeg ser ganske klart hvorfor- de fleste av mine klienter spiser helt ok, men nesten alle spiser for mye.

Det er ikke mellom…

Og spiser man mer enn man forbrenner- ja da sniker kiloene seg på. Men husk- uansett om du tenker å gå på kurs med meg eller ikke- kos deg i julen!! Jeg er ikke så glad i ordtak, men dette stemmer på en prikk: det er ikke mellom jul og nyttår man legger på seg, men mellom nyttår og jul.

 

God jul alle sammen.